Ingrijire caini Rase caini

Lakeland Terrier – un caine vesel si niciodata agresiv

  • Denumire: Lakeland Terrier
  • Origine: Anglia, Marea Britanie
  • Talie: Mica
  • Categoria rasei: Terrier
  • Speranta de viata: 12 – 16 ani
  • Temperament: Independent, usor de dresat, inteligent, curajos, prietenos, increzator
  • Culori: Albastru, negru, rosu
  • Promotii hrana si accesorii pentru cainele tau

Prezentare rasa caini Lakeland Terrier

Lakeland Terrier a fost conceput si crescut de-a lungul timpului pentru a a vana insectele daunatoare in muntii din Lake District, Anglia. Acesta este un caine de talie mica. Corpul sau este subtire, atitudinea prietenoasa, vesela, si niciodata prea agresiva. Este un caine alert si gata de pornire. Miscarile sale sunt agile si elegante. Capul sau este patratos, falcile puternice la urechile in forma de V.

Promotii excelente la hrana caini, medicamente si accesorii gasesti la eMAGpentruanimale si PetMArt.

Personalitate si temperament

Temperamentul este influentat de o serie de factori, intre care ereditatea, antrenamentul, socializarea. Cateii cu temperamente pozitive vor fi curiosi, dispusi sa se apropie de oameni si sa fie imbratisati.

Ca fiecare caine, Lakeland Terrier are nevoie de socializare timpurie si expunere la cat mai multe categorii de persoane, panorame, sunete si experiente – atunci cand este tanar. Socializarea ajuta catelul sa se dezvolte armonios.

Hranire caini Lakeland Terrier

Cantitatea de hrana administrata cainelui tau este in functie de talie, varsta, conformatie fizica, metabolism si nivelul de activitate. Fiecare caine are nevoi individuale, necesarul de hrana difera de la individ la individ. Calitatea hranei face diferenta in viata cainelui.

Calitatea hranei face diferenta in viata cainelui. Hrana superpremium pentru cainele tau se gaseste la preturi foarte bune la eMAG sau pentruanimale.

Lakeland Terrier se va mentine in forma daca este hranit de doua ori pe zi, masurat, si hrana nu se va tine la discretie. Mijlocul cainelui trebuie sa fie vizibil iar coastele trebuie simtite in momentul palparii, dedesubtul unui strat de muschi. In cazul in care coastele cainelui sunt acoperite de grasime, trebuie urmata o dieta.

Spune-ti parerea!