Ingrijire caini Rase caini

Kerry Blue Terrier – caine cu vointa puternica, alert si prietenos

  • Denumire: Kerry Blue Terrier
  • Origine: Ireland
  • Talie: Medie
  • Categoria rasei: Terrier
  • Speranta de viata: 13 – 15 ani
  • Temperament: Inteligent, cu vointa puternica, alert, loial, prietenos, afectuos
  • Inaltime si greutate: masculi: 46 – 51 cm; femele: 44 – 48 cm; masculi/femele 15 – 18 kg
  • Culori: albastru, albastru-negru, argintiu, negru, gri
  • Promotii hrana si accesorii pentru cainele tau

Prezentare rasa caini Kerry Blue Terrier

Kerry blue terrier este un terrier irlandez. Originea exacta nu se cunoaste.

Personalitate si temperament

Kerry Blue Terrier este pregatit intotdeauna pentru actiune, prin urmare, dresajul va fi o provocare. Kerry se dezvolta armonios pe baza relatiei stranse cu familia cu conditia ca si proprietarul sa fie la fel de energic precum cainele sau. Blana deasa a cainelui Kerry Blue Terrier trebuie periata regulat pentru mentinerea aspectului placut si inteligent al cainelui.

Promotii excelente la hrana caini, medicamente si accesorii gasesti la eMAGpentruanimale si PetMArt.

Temperamentul este influentat de o serie de factori, intre care ereditatea, antrenamentul, socializarea. Cateii cu temperamente pozitive vor fi curiosi, dispusi sa se apropie de oameni si sa fie imbratisati.

Ca fiecare caine, Kerry Blue Terrier are nevoie de socializare timpurie si expunere la cat mai multe categorii de persoane, panorame, sunete si experiente – atunci cand este tanar. Socializarea ajuta catelul sa se dezvolte armonios.

Hranire caini Kerry Blue Terrier

Cantitatea de hrana administrata cainelui tau este in functie de talie, varsta, conformatie fizica, metabolism si nivelul de activitate. Fiecare caine are nevoi individuale, necesarul de hrana difera de la individ la individ. Calitatea hranei face diferenta in viata cainelui.

Calitatea hranei face diferenta in viata cainelui. Hrana superpremium pentru cainele tau se gaseste la preturi foarte bune la eMAG sau pentruanimale.

Kerry Blue Terrier se va mentine in forma daca este hranit de doua ori pe zi, masurat, si hrana nu se va tine la discretie. Mijlocul cainelui trebuie sa fie vizibil iar coastele trebuie simtite in momentul palparii, dedesubtul unui strat de muschi. In cazul in care coastele cainelui sunt acoperite de grasime, trebuie urmata o dieta.

Spune-ti parerea!