Ingrijire caini Rase caini

Grand Basset Griffon Vendeen – caine neastamparat, dar cu mult bun simt

  • Denumire: Grand Basset Griffon Vendeen
  • Origine: Franta
  • Talie: Medie
  • Categoria rasei: Hound, Scenthound
  • Speranta de viata: 12 – 14 ani
  • Temperament: Stubborn, Fast, Alert, Courageous, Vocal, Well-mannered
  • Inaltime si greutate: masculi: 39 – 45 cm, femele: 38 – 44 cm; masculi 18 – 20 kg, femele 18 – 20 kg
  • Culori: Cafeniu si negru, negru – maron, portocaliu – alb, tricolor, alb-lamaie, alb-negru
  • Promotii hrana si accesorii pentru cainele tau

Prezentare rasa caini Grand Basset Griffon Vendeen

Grand Basset Griffon Vendeen isi are originile in Franta. Deriva, la fel ca toti cainii Basset, din cainii din categoria hound mai mari si cu picioare mai lungi Grand Griffon. Aceasta rasa este cea mai rapida dintre cainii basset scenthound.

Promotii excelente la hrana caini, medicamente si accesorii gasesti la eMAGpentruanimale si PetMArt.

Personalitate si temperament

Temperamentul este influentat de o serie de factori, intre care ereditatea, antrenamentul, socializarea. Cateii cu temperamente pozitive vor fi curiosi, dispusi sa se apropie de oameni si sa fie imbratisati.

Ca fiecare caine, Grand Basset Griffon Vendeen are nevoie de socializare timpurie si expunere la cat mai multe categorii de persoane, panorame, sunete si experiente – atunci cand este tanar. Socializarea ajuta catelul sa se dezvolte armonios.

Hranire Grand Basset Griffon Vendeen

Cantitatea de hrana administrata cainelui tau este in functie de talie, varsta, conformatie fizica, metabolism si nivelul de activitate. Fiecare caine are nevoi individuale, necesarul de hrana difera de la individ la individ. Calitatea hranei face diferenta in viata cainelui.

Calitatea hranei face diferenta in viata cainelui. Hrana superpremium pentru cainele tau se gaseste la preturi foarte bune la eMAG sau pentruanimale.

Grand Basset Griffon Vendeen se va mentine in forma daca este hranit de doua ori pe zi, masurat, si hrana nu se va tine la discretie. Mijlocul cainelui trebuie sa fie vizibil iar coastele trebuie simtite in momentul palparii, dedesubtul unui strat de muschi. In cazul in care coastele cainelui sunt acoperite de grasime, trebuie urmata o dieta.

Spune-ti parerea!