Ingrijire caini Rase caini

Keeshond – un caine sociabil si prietenos

  • Denumire: Keeshond
  • Origine: Olanda
  • Talie: Mica
  • Categoria rasei: Caini nesportivi
  • Speranta de viata: 13 – 15 ani
  • Temperament: inteligent, rapid, agil, incapatanat, obedient, jucaus
  • Culori: Cenusiu, argintiu, negru, negru-argintiu, gri, crem si negru, gri-negru
  • Promotii hrana si accesorii pentru cainele tau

Prezentare rasa caini Keeshond

Keeshond este un caine elegant, cu un corp bine echilibrat. Gulerul in jurul gatului il face sa semene cu un leu. Are urechile indreptate in sus, ceea ce ii da aspectul unei vulpi. Se recunoaste usor datorita expresiei faciale inteligente, urechilor indreptate in sus si gulerului inconfundabil.

Promotii excelente la hrana caini, medicamente si accesorii gasesti la eMAGpentruanimale si PetMArt.

Personalitate si temperament

Keeshond este un caine sociabil si prietenos atat cu oameni cat si cu alti caini.

Temperamentul este influentat de o serie de factori, intre care ereditatea, antrenamentul, socializarea. Cateii cu temperamente pozitive vor fi curiosi, dispusi sa se apropie de oameni si sa fie imbratisati.

Ca fiecare caine, Keeshond are nevoie de socializare timpurie si expunere la cat mai multe categorii de persoane, panorame, sunete si experiente – atunci cand este tanar. Socializarea ajuta catelul sa se dezvolte armonios.

Hranire caini Keeshond

Cantitatea de hrana administrata cainelui tau este in functie de talie, varsta, conformatie fizica, metabolism si nivelul de activitate. Fiecare caine are nevoi individuale, necesarul de hrana difera de la individ la individ. Calitatea hranei face diferenta in viata cainelui.

Calitatea hranei face diferenta in viata cainelui. Hrana superpremium pentru cainele tau se gaseste la preturi foarte bune la eMAG sau pentruanimale.

Keeshond se va mentine in forma daca este hranit de doua ori pe zi, masurat si hrana nu se va tine la discretie. Mijlocul cainelui trebuie sa fie vizibil iar coastele trebuie simtite in momentul palparii, dedesubtul unui strat de muschi. In cazul in care coastele cainelui sunt acoperite de grasime, trebuie urmata o dieta.

Spune-ti parerea!