Hrana pisici umeda Hrana pisici uscata

Hrana Kitten HDEV Chicken de la HILL’s, preferata pisicilor mici

O pisica bine hranita este o pisica fericita si acest lucru este cu atat mai important cand vorbim despre un pui aflat in crestere. Asadar, pentru ca pisicuta sa fie vesela si plina de energie, dar si pentru a capata necesarul de proteine si vitamine necesar unei dezvoltari frumoase, este nevoie de o hrana specializata de care toate animalutele sa se poate bucura.

hills-kittenHILL’s SCIENCE PLAN este exact hrana de care pisicile au nevoie, iar sortimentul de mancare uscata Kitten HDEV Chicken se adreseaza pisicilor mici, avand un delicios gust de pui si multe ingrediente benefice pentru ele.

Pentru puii de pisica, dar nu doar atat

HILL’s SCIENCE PLAN propune tot ceea ce este mai bun in materie de hrana pentru animalele de companie, iar mancarea pentru pisici nu face exceptie. Este adevarat, printre produsele lor nu se afla si hrana umeda, mai usor de mancat, dar si cea uscata propune la fel de multe avantaje.

In primul rand, aceasta este un rezervor important de proteine si minerale necesare in procesul de crestere si dezvoltare a pisicilor. Cand sunt mici, animalele prefera sa se joace si pentru aceasta au nevoie de multa energie, energie oferita exact de compusii existenti in hrana Kitten HDEV Chicken.

[mks_button size=”medium” title=”Vezi aici promotiile la hrana Hill’s Kitten” style=”squared” url=”http://profitshare.ro/l/1514681″ target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=””]

Nu doar necesarul energetic este asigurat de aceasta hrana, gustul de pui fiind si el pe placul tuturor pisicilor. In plus, continutul bogat in substante necesare organismului face ca HILL’s SCIENCE PLAN sa fie foarte indicata si pentru pisicile gestante sau pentru cele care alapteaza.

Un apect deosebit pentru fiecare pisica

HILL’s SCIENCE PLAN este o hrana bogata in antioxidanti, ceea ce intareste sistemul imunitar al pisicilor. Astfel, consumand acest tip de hrana, ele vor fi mai sanatoase si vor avea mult mai putine riscuri de a contactata boli, fiind stiut faptul ca puii sunt mai sensibili decat exemplarele adulte.

Pe langa aceasta, hrana are o influenta pozitiva si asupra blanitei si a dintilor, dar si a ochilor si a inimii, datorita continutului de taurina.

HILL’s SCIENCE PLAN face ca pisicile sa fie deopotriva mai frumoase si mai sanatoase, oferindu-le si mai mari rezerve de energie pe care sa le consume in timpul jocului. Si, nu in ultimul rand, aceasta este o mancare usor de digerat, care nu face niciun rau unui sistem digestiv inca sensibil asa cum este cel al puilor de pisica. Asadar, si stapanii au mai mult de castigat, bucurandu-se de un prieten imblanit mai vioi si mai dragalas.

Spune-ti parerea!