Hrana caini uscata

Hrana pentru Caini Pro Plan Puppy Large Athletic

pro-plan-puppy-large-athleticLa fel cum in etapa de crestere copiii au nevoie de mancare speciala, la fel si puiul tau de caine are nevoie de o hrana personalizata. Mai mult, daca ai un caine de talie mare, hrana acestuia trebuie sa ii asigure un nivel suplimentar de energie si proteine.

Hrana uscata pentru caini Pro Plan Puppy Large Athletic este special creata pentru astfel de caini de catre Purina.

Cainii de talie mare, atletici, precum Ciobanescul German, Dog-ul German, Schnauzer-ul urias sau Dobberman-ul au cerinte nutritionale specifice, care sa le asigure mentinerea unei mase musculare puternice si sa contribuie la energia atat de necesara pentru miscare. De altfel, un caine din aceasta categorie are nevoie de 30-60 de minute de miscare pe zi. Metabolismul unui pui este oricum activ, in cazul raselor atletice fiind necesar ca hrana sa fie cu atat mai nutritiva, cu doze ridicate de proteine, grasimi si vitamina B.

Pro Plan Puppy Large Athletic contine o sursa naturala de probiotice care au rol in mentinerea sanatatii tractului digestiv. Probioticele favorizeaza formarea de bifidobacterii care determina echilibrul microflorei intestinale si ajuta la hranirea celulelor intestinale.

Cumpara de aici cu reducere

In plus, pentru ca inainte de toate hrana este creata pentru un pui, aceasta este imbunatatita cu Colostrum, o substanta gasita in prima etapa a lactatiei. Puiul tau va primi necesarul de Colostrum, la fel ca si cum ar fi hranit de mama. Substanta are rol in sustinerea sistemului imunitar si reglarea nivelului de bacterii, astfel incat catelusul sa reziste in fata problemelor comune.

Pentru o compozitie ideala, hrana mai contine si DHA, o varianta a acidului gras Omega 3. Acesta are rol in dezvoltarea creierului si imbunatatirea vederii.

Nu in ultimul rand, Pro Plan Puppy Large Athletic contine o serie intreaga de vitamine in doze optime. Printre acestea se numara vitamina A, vitamina D3, vitamina E, vitamina C si intreg grupul de vitamina B.

Hrana are aroma de miel si orez, fiind gustoasa si atragand catelusul. Aceasta este disponibila in saci de 14 sau 3 kg, putand alege varianta care se potriveste mai bine cu numarul de catelusi si frecventa la care esti dispus sa cumperi mancarea pentru acestia.

Asadar, Pro Plan Puppy Large Athletic cu miel si orez este o hrana de calitate superioara, echilibrata, adaptata pentru cainii de talie mare atletici. Compozitia de vitamine, proteine, acizi grasi esentiali si substante gasite in laptele de mama vor asigura buna functionare a organismului si mentinerea unui nivel ridicat de energie, atat de necesar in cazul acestor rase.

Spune-ti parerea!