Hrana pisici umeda

HILL’s SCIENCE PLAN cu peste oceanic, bogatia gustului pentru pisici

Proprietarii de pisici stiu ca acestea merita tot ceea ce este mai bun, fie ca este vorba de atentie sau de o hrana delicioasa care sa le faca sa se simta bine si sa le acopere toate nevoile nutritive. Si, deoarece o pisica ingrijita este una fericita, cei de la Hill’s Science Plan au creat o mancare speciala pe care toate pisicile o adora datorita gustului bogat de peste oceanic.

[mks_button size=”medium” title=”Cumpara de aici la cel mai bun pret” style=”squared” url=”http://profitshare.ro/l/1622096″ target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=””]

Un gust delicios pentru ca toate pisicile sa fie multumite

hrana-umeda-pisici-hills-peste-oceanicHrana umeda de la HILL’s SCIENCE PLAN nu doar ca are un gust bogat de peste oceanic, dar aceasta are si un bogat continut de peste, ceea ce o transforma intr-o hrana naturala benefica pentru orice pisica. Mancarea se adreseaza animalelor adulte, care au intre 1 si 6 ani, putand fi recomandata, bineinteles, si pisicilor care au depasit deja aceasta varsta.

Pentru ele, mancarea HILL’s SCIENCE PLAN are si idealul de vitamine necesar pentru ca pisicile sa se mentina in forma si sa se simta bine si pline de energie. Fiind o mancare umeda, usor de mancat, aceasta este foarte buna pentru dinti, dar si pentru blana si piele, pe care le fac sa fie mai stralucitoare si mai sanatoase.

O portie perfecta pentru idealul nutritiv

O portie de HILL’s SCIENCE PLAN are 85 de grame, cantitatea perfecta pentru ca pisica ta sa se sature, dar si suficient pentru ca nevoile nutritive ale acesteia sa fie acoperite. Astfel, nu trebuie sa iti faci griji ca hrana se va usca daca pisica nu o va putea manca pe toata. Si raportul calitate pret este unul foarte bun. Costurile nu sunt foarte mari si asa iti poti hrani pisica destul de des cu acest delicios tip de hrana care pare sa fie unul dintre preferatele pisicilor, indiferent de rasa si de preferintele la mancare.

[mks_button size=”medium” title=”Cumpara de aici la cel mai bun pret” style=”squared” url=”http://profitshare.ro/l/1622096″ target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=””]

Cotinutul de peste oceanic in sos se ridica la 35%, restul fiind completat de vitamine, grasimi, uleiuri si cereale. Asadar, niciun ingredient nu poate sa faca rau pisicilor, formula HILL’s SCIENCE PLAN fiind una recomandata de medicii veterinari. Aceasta garanteaza un nivel crescut de energie si protectia mai buna a sanatatii pisicutelor, totul cu un gust deosebit de care micile animale se vor indragosti de la prima gustare. Si daca nimic nu este daunator dintr-o mancare, nu exista niciun motiv pentru ca aceasta sa nu fie in meniul fiecarei pisicute adulte cu varsta intre 1 si 6 ani.

Spune-ti parerea!