Hrana pisici uscata

Hrana pentru Pisici Royal Canin Sterilised 37

royal-canin-sterilised-37Pisicile sterilizate au nevoie de un tratament special nu doar dupa operatie, ci pe termen lung, schimbarile aparute in organism fiind ireversibile. Decizia asupra sterilizarii se dovedeste insa de multe ori a fi cea potrivita, asa ca trebuie sa ajuti pisica sa se adapteze la noua situatie si sa revina cat mai aproape de echilibrul initial al organismului.

Alimentatia ocupa un rol esential in acest proces, influentand in mod direct multe dintre efecte. Hrana pentru Pisici Royal Canin Sterilised 37 a fost gandita special pentru aceasta categorie de pisici, oferind sprijinul de care organismele acestora au nevoie.

Cele mai comune doua efecte ale sterilizarii sunt cresterea in greutate si dezechilibrarea sistemului urinar.

Cresterea in greutate este una accelerata si atrage dupa sine schimbari asupra sistemului muscular. In acelasi timp, necesarul de energie scade considerabil, asa ca este important ca hrana sa ajute atat la tonifierea muschilor, cat si la mentinerea unui nivel de energie optim. Supraponderabilitatea are efecte foarte negative asupra pisicii, fiind necesar sa actionezi din timp, astfel incat sa eviti ca animalul sa ajunga in aceasta situatie.

Pentru a ajuta pisica sa treaca peste etapa cresterii in greutate, Royal Canin Sterilised 37 are in compozitie L-carnitina cu rol in controlul lipidelor. In acelasi timp, compozitia de lipide din hrana este de doar 12%, in timp ce nivelul de proteine este ridicat, avand valoarea de 37%. Proteinele vor ajuta la mentinerea sanatatii sistemului muscular, muschii ramanand activi si tonifiati. Avand suportul muscular necesar, pisica se va putea misca mult mai bine si va acoperi necesarul zilnic de mobilitate.

[mks_button size=”medium” title=”Vezi aici reducerile la Royal Canin Sterilised” style=”squared” url=”http://profitshare.ro/l/1551468″ target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=””]

Pentru problema dezechilibrului de la nivelul sistemului urinar, Sterilised 37 are un continut de vitamine si minerale de asemenea ridicat. Compozitia cuprinde vitamina A, vitamina D3, fier, zinc, seleniu, iod etc. Datorita vitaminelor si mineralelor, pH-ul urinar isi pastreaza valorile admise, iar sistemul urinar este protejat.

In acelasi timp, aportul de vitamine si minerale va mentine un nivel normal de energie, iar in plus sistemul imunitar va fi intarit, astfel incat pisica sa nu se confrunte cu afectiuni care sa ii ingreuneze starea.

Uleiul de soia si cel de peste vor ajuta la mentinerea sanatatii blanii, incat aceasta va fi stralucitoare si plina de viata.

Hrana este uscata si potrivita pentru pisici adulte. Aroma de pasare este intensa si va atrage chiar si cele mai dificile pisici. Mancarea este disponibila in pachete de 400 g sau 4 si 10 kg. Pachetele se inchid etans, astfel incat hrana sa fie pastrata in siguranta pentru un timp mai lung.

Asadar, Royal Canin Sterilised 37 este o hrana de calitate dedicata nevoilor pisicilor sterilizate. Aceasta asigura aportul de proteine, minerale si vitamine necesar pentru a reechilibra organismul dupa sterilizare. Sistemul muscular si cel urinar vor fi protejate si ajutate sa treaca peste soc. Pisica va fi protejata de obezitate, isi va relua activitatea cu energie si se va bucura pe deplin de dragostea si grija ta.

Spune-ti parerea!