Hrana caini umeda Hrana caini uscata

Royal Canin Mini Junior, pentru o sanatate de fier

Stapanii care au catei mici stiu cat de multa atentie trebuie sa primeasca acestia pentru a se simti bine si pentru a dezvolta o sanatate de fier. Asadar, cand este vorba despre pui, acestia trebuie sa aiba parte de cele mai bune optiuni, mai ales in ceea ce priveste hrana. Royal Canin Mini Junior este o hrana superpremium care se adreseaza exact lor, ea fiind potrivita pentru cateii de talie mica, aflati in primele 10 luni de viata.

Vezi aici reducerile la Royal Canin Mini Junior

Mai multa voiosie pentru micii nostri prieteni

Royal-Canin-Mini-JuniorCainii de talii diferite au nevoie de tratamente diferite, de multe ori fiind neindicat ca acestia sa primeasca acelasi fel mancare. Trebuintele lor sunt diverse, la fel si organismele si nevoile. Si, tocmai de aceea, Royal Canin a creat aceasta hrana diferentiata, prin care raspunde nevoilor cateilor mici.

Consumul regulat de Royal Canin Mini Junior aduce cu sine anumite beneficii care trebuiesc luate in seama de orice stapan. In primul rand, cateii vor avea o digestie mai buna, mai multa energie, o dentitie mai rezistenta si mai bine dezvoltata si un sistem imunitar mult imbunatatit. Pielea lor si blana vor arata mai bine, vor fi mai energici si vioi, explorand si bucurandu-se mai mult de ce este in jurul lor.

Gust de pui si multe substante nutritive

Royal Canin Mini Junior are gust de pui si un continut ridicat de carne de pui, asa ca majoritatea cateilor il vor adora de la prima degustare. In plus, continutul de proteine vegetale si animale se ridica la 30%, ceea ce inseamna ca fiecare exemplar va acumula multi nutrienti la fiecare masa. Nu au fost uitate nici vitaminele (A, D), grasimile, fierul, iodul, manganul sau zincul, substante necesare pentru o buna dezvoltare si rezerve de energie cat mai mari.

Hrana Royal Canin Mini Junior vine in diverse pachete, de la conserve de doar 195 de grame, la pungi mari, de 8 kilograme. Daca prima forma este potrivita pentru o singura masa, pungile mari sunt mai avatajoase ca pret, asigurand stapanul ca va trece suficient timp pana se va aproviziona din nou cu hrana pentru catei. Iar raportul calitate pret este unul foarte bun, crescand si el odata cu greutatea pungilor.

Cumpara acum cu reducere

Asadar, aceasta hrana uscata pentru catei de pana in 10 luni se prezinta ca o alegere ideala, avand grija atat de sanatatea lor, cat si de nivelul lor de energie. In plus, este o mancare delicioasa cu gust de pui, plina de substante benefice organismului.

Spune-ti parerea!