Hrana caini umeda Hrana caini uscata Ingrijire caini

Hill’s Science Plan – hrana caini completa si foarte precis echilibrata

A avea un animal de companie este o responsabilitate importantă. Legătura dintre tine şi animalul tău de companie este un lucru extraordinar. Este o relaţie bazată pe încredere, grijă şi dragoste necondiţionată. Câinele tău se bazează pe tine în ceea ce priveşte toate nevoile lui, iar acest fapt îţi crează o mare responsabilitate în a-i oferi tot ce e mai bun, de la siguranţă şi căldură până la stimulii mentali necesari şi afecţiune.

buddy-dogsDeoarece nu toată hrana pentru animale de companie este la fel, o să doreşti să fii absolut sigur că o să-i oferi cea mai bună hrană.

Prin acest articol despre gama Hill’s Science Plan te vom informa nu numai despre culisele nutriţiei canine exacte, dar vom împărtăşi cu tine o serie de trucuri zilnice despre cum să-ţi hrăneşti şi să-ţi îngrijeşti câinele pentru a fi în cea mai bună formă fizică şi de sănătate pe parcursul întregii vieţi.

Cumpara de aici hrana caini Hill’s Science Plan la cel mai bun pret

Alegerea celei mai bune hrane

Trei factori importanţi contribuie la sănătatea câinelui tău: genele lui, mediul înconjurător şi nutriţia. Nu poţi face nimic în privinţa genelor lui, dar mediul pe care îl creezi pentru el şi hrana pe care o alegi pot avea un efect direct asupra creşterii şi dezvoltării lui. La fel de important cum este a-i asigura un cămin sigur şi confortabil, este şi de a te asigura că hrana lui conţine toate vitaminele, mineralele şi nutrienţii necesari pentru a-i asigura dezvoltarea.

Multe tipuri de hrană pentru câini sunt etichetate drept “completă”, însemnând că o hrană poate furniza necesarul zilnic din fiecare nutrient (proteine, grăsimi, minerale sau vitamine) pentru ca un câine să trăiască fără a avea nevoie de suplimenţi. Dar, nu toate tipurile de hrană “completă” pentru animalele de companie sunt produse la fel.

Nutriţia are un impact mare asupra sănătăţii animalului dumneavoastră de companie.

Puterea nutriţiei exacte

hills-puppy

Hrana pentru Caini HILL’s SCIENCE PLAN, Puppy HDEV LB CHK, 11 Kg. Vezi detalii aici.

Trebuie să îi asiguraţi câinelui dumneavoastră necesarul de nutrienţi dintr-o gamă cât mai variată, fiecare în parte având un rol important în menţinerea unei sănătăţi optime. Cantitatea trebuie să fie cea corectă pentru fiecare nutrient în parte, pentru că o cantitate prea mare poate fi la fel de dăunătoare precum una insuficientă.

De asemenea hrănirea îndelungată cu o hrană de calitate inferioară şi neechilibrată poate duce la la o serie de probleme cum ar fi blană neaspectuoasă, digestie proastă, constipaţie, diaree, pierdere în greutate sau obezitate, diferite alte probleme de sănătate

Hill’s Science Plan este o hrană completă şi foarte precis echilibrată, alcătuită din ingredienţi de înaltă calitate şi fără adaosuri

nefolositoare, adaptată pentru nevoile individuale ale fiecărui câine. Oricare din produsele Hill’s Science Plan conţine de asemenea o formula antioxidantă exclusivă, puternică şi demonstrată clinic ca fiind un suport pentru sistemul imunitar al câinelui dumneavoastră.

În zilele noastre auzim adesea despre importanţa antioxidanţilor din hrana noastră şi cum ajută aceştia la neutralizarea compuşilor “radicali liberi” din jurul nostru. Acelaşi lucru este valabil şi pentru animale. Antioxidanţii joacă un rol important în menţinerea sănătăţii. Antioxidanţii din formula Hill’s Science Plan sunt testaţi clinic nu doar pentru a elimina radicalii liberi dar, şi pentru a susţine eficienţa vaccinurilor.

Astfel puteţi fi siguri că nutriţia îi este utilă câinelui pentru dezvoltarea unui sistem puternic de apărare şi a-l ajuta să rămână sănătos.

Nivele optime de Omega-3 şi 6

Hrana pentru Caini HILL's SCIENCE PLAN, Adult, Afit MED CHK, 12 Kg. Vezi detalii aici.

Hrana pentru Caini HILL’s SCIENCE PLAN, Adult, Afit MED CHK, 12 Kg. Vezi detalii aici.

Gama Hill’s Science Plan conţine nivele ideale de acizi graşi esenţiali Omega-3 şi 6 pentru a menţine sănătoase sistemul imunitar, circulator, nervos şi aparatul reproducător. Pe lângă menţinerea sănătăţii articulaţiilor, Omega-3 şi 6 contribuie la aspectul strălucitor şi lucios al blănii, cu o piele moale şi sănătoasă.

Nivele optime de minerale

Hill’s a identificat o structură corectă a compoziţiei în minerale pentru a asigura câinelui o nutriţie exactă pentru fiecare stadiu de viaţă:

Sodiu

Sarea (clorura de sodiu) joacă un rol vital în echilibrul hidric şi a activităţii nervoase, dar în exces poate conduce la hipertensiune arterial şi boli cardiace.

Calciu şi Fosfor

În proporţia corectă ambele sunt vitale pentru formarea scheletului şi a dinţilor. Aportul excesiv de calciu şi fosfor poate duce la boli renale în special la câinii vârstnici.

Ingrediente de foarte bună calitate pentru o digestie uşoară şi sănătoasă

Deoarece doar ce e cel mai bun e suficient de bun pentru câinele dumneavoastră, Hill’s foloseste doar ingrediente de calitate şi conservanţi naturali, în totalitate, pentru a prepara hrană pentru animale de companie.

Calitate şi nu cantitate

Hrana pentru Caini HILL's SCIENCE PLAN, MA5+ Along LB CHK, 12 Kg. Vezi detalii aici.

Hrana pentru Caini HILL’s SCIENCE PLAN, MA5+ Along LB CHK, 12 Kg. Vezi detalii aici.

Puteţi fi siguri că Hill’s Science Plan este hrana cu care trebuie să-ţi hrăneşti câinele, cu o combinaţie exactă de ingrediente şi 50 de nutrienţi (fără exces de sare) pentru a răspunde nevoilor individuale ale câinelui.

Grija şi expertiza trebuie să se extindă şi la nivelul cantităţilor pe care le recomandăm pentru a hrăni câinele. Gama Hill’s Science Plan combină ingredientele nutritive foarte digestibile şi de calitate deosebită cu antioxidanţi testaţi clinic pentru a oferi raţii de o mărime optimă conform vârstei câinelui. Astfel asigurat el va fi sătul şi satisfăcut după fiecare masă!

Vezi aici promotiile la hrana caini Hill’s Science Plan

Nutriţia corectă oferă cea mai bună valoare

Cu o hrană uşor digestibilă şi cu o nutriţie de înaltă calitate cum este cea de la Hill’s, câinii nu au nevoie să mănânce mult pentru a obţine toţi nutrienţii de care au nevoie pentru o dezvoltare sănătoasă. Din acest motiv, veţi descoperi că o pungă de Hill’s Science Plan este suficientă pentru o perioadă de timp mai lungă decât aţi estimat, astfel încât vă va oferi garanţia unei investiţii eficiente. De exemplu, o pungă de 12kg de Science Plan Advanced Fitness va acoperi necesarul de hrană al unui câine cu o greutate de 15 kg pe o perioadă de 53 zile. Costul hranei unui câine pe zi este echivalent cu preţul unei sticle mici de cola.

Câinele dumneavoastră o va adora

Hill’s Science Plan este produs doar cu ingrediente de cea mai bună calitate pentru un gust excelent, astfe încât câinele tău va aştepta cu nerăbdare fiecare masă. Când alegi hrana Hill’s pentru câinele tău nu alegi doar cea mai bună nutriţie ci şi un brand foarte respectat si apreciat in intreaga lume.

Credit foto: sxc.hu

Spune-ti parerea!