Accesorii Pet

Fa-i un loc de care sa fie mandru: cos animal My Dear Baby

Cos-My-Dear-BabyCosul pentru animale de companie My Dear Baby este culcusul ideal pentru pisica sau cainele tau, oferindu-le acestora confortul necesar odihnei. Animalele de companie au in reflex apararea spatiului propriu, asa ca asigurarea unui culcus al lor le va oferi o satisfactie foarte mare.

Cosul are un pret de 120 de lei, este de calitate foarte buna si poate fi cumparat de aici.

Design atractiv atat pentru animal, cat si pentru tine

Cosul My Dear Baby are avantajul de a fi potrivit atat pentru caini, cat si pentru pisici. Dimensiunile il fac potrivit pentru animale de talie mica si medie. Asadar, cosul este potrivit pentru orice rasa de pisici. Printre rasele de caini de talie mica se numara terierii sau Chihuahua. Rase de talie medie sunt cele precum dalmatienii, Cocker-ul, Boxer-ul, Caniche-ul etc. Patul are forma circulara si este usor accesibil, in ciuda marginilor ridicate. Acestea fac animalul sa se simta in siguranta si confort, exact asa cum trebuie sa inspire un culcus. Dimensiunile sunt de 600 x 600 mm. Patul se va incadra cu usurinta in orice loc al camerei.

Designul este unul elegant, fiind disponibil intr-o combinatie de rosu, maro si alb.

Materialele folosite au o calitate superioara. Acestea asigura un confort ridicat si sunt in acelasi timp usor de intretinut. Patul este alcatuit la interior din microfleece si este foarte moale si pufos, asigurand un confort ridicat pentru animalutul tau. Materialul folosit la exterior este o combinatie de poliester si bumbac, in proportii de 55% si respectiv 45%. Foarte util pentru tine va fi faptul ca vei putea spala ori de cate ori doresti patul, materialele fiind perfect lavabile. Este recomandat sa speli cosul la o temperatura de 30 de grade.

[mks_button size=”medium” title=”Vezi aici mai multe specificatii si dimensiuni” style=”squared” url=”http://profitshare.ro/l/1480490″ target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=””]

Pat potrivit pentru animale sanatoase

Patul ofera un confort deosebit si asigura o odihna ideala pentru animal. Acest lucru se datoreaza in primul rand faptului ca forma si compozitia permit dormitul ghemuit atat de necesar si nu numai, facand posibila si miscarea animalului. Pentru aceasta va trebui sa te asiguri inainte de toate ca dimensiunile patului sunt pe masura celor ale pisicii sau cainelui. Avantajele privind confortul ocupa un loc important.

Cu toate acestea, trebuie sa ai in vedere si faptul ca patul moale nu este o solutie pentru orice companion. Daca prietenul tau patruped are probleme articulare, este mult mai sanatos si mai confortabil pentru acesta sa doarma pe un pat cu suprafata tare.

Asadar, cosul My Dear Baby Medium este potrivit pentru animalele de companie de dimensiuni mici si medii. Punctele forte ale acestuia sunt forma si compozitia care permit un somn sanatos, materialele lavabile care iti usureaza treaba si dimensiunile care il fac potrivit atat pentru pisici, cat si pentru caini. Trebuie sa ai in vedere faptul ca acest tip de culcus moale este potrivit doar pentru animalele perfect sanatoase, cele cu probleme articulare necesitand un suport mai tare. Daca animalul tau este sanatos, patul isi merita pe deplin achizitia. Timpul petrecut dormind este unul destul de mare pentru acesta, iar asigurarea unui confort sporit este esentiala.

[mks_button size=”medium” title=”Vezi aici mai multe idei pentru confortul animalutului tau” style=”squared” url=”http://profitshare.ro/l/1480498″ target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=””]

Spune-ti parerea!