Accesorii Pet

Cutia Trixie Capri 1, pentru ca fiecare animalut sa stea comod in timpul transportului

Scris de admin

cutia-trixieFiecare animal de companie merita la fel de mult, chiar si atunci cand este nevoie sa fie transportat dintr-o localitate in alta. Acest proces este unul cu atat mai dificil cu cat majoritatea mijloacelor de transport in comun nu sunt foarte prietenoase cu pisicile sau cateii. In primul rand, exista posibilitatea ca acestia sa se sperie in timpul transportului si sa faca un deranj destul de mare, dar si controlorii si reprezentantii companiilor pot fi destul de reticenti in a permite accesul animalelor in autobuze sau trenuri.

Asadar, este nevoie ca stapanii sa isi ia anumite masuri de precautie in ceea ce priveste transportul si cea mai buna si la indemana dintre ele este o cusca pentru animale, asa cum este si Trixie Capri 1.

[mks_button size=”medium” title=”Cumpara de aici la cel mai bun pret” style=”squared” url=”http://profitshare.ro/l/1506912″ target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=””]

Pentru confortul animalelor, dar si al stapanilor

Modelul Trixie Capri 1 este o cusca din plastic, moale si primitoare pentru orice animalut de talie mai mica. Este adevarat, nicio cusca nu propune un nivel foarte ridicat de confort pentru drumuri foarte lungi, dar, atat timp cat calatoria este redusa la cateva ore, cainii si pisicile nu vor avea probleme in a se adapta.

In fata, cusca este pravazuta cu un grilaj iar pe ambele parti exista spatii mari, care permit aerisirea. Asadar, aerul va circula mereu si cateii sau pisicile se vor simti foarte bine in timpul calatoriei. In plus, cusca are si un dispozitiv de prindere la centura auto, pentru cazurile in care transportul se va face cu masina personala. Cu alte cuvinte, animalele se afla in deplina siguranta, fapt care poate determina si stapanul sa se simta mai bine.

Destinata doar raselor de talie mica

Din pacate, asa cum o arata si imaginile, aceasta cusca nu poate fi potrivita decat animalelor mai micute. Rezistenta ei maxima e de 6 kilograme, asa ca nici toate pisicile nu vor incapea bine in ea. Dimensiunile sunt de 32 x 31 x 48 cm, numai bune pentru puii de caine si pisicile normale, pentru exemplarele mai mari fiind totusi nevoie de un model mai mare.

[mks_button size=”medium” title=”Vezi aici toate modelele si culorile” style=”squared” url=”http://profitshare.ro/l/1506912″ target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=””]

Cu toate acestea, raportul calitate pret este unul bun, cusca fiind rezistenta si confortabila, chiar daca este construita din plastic. Animalele se vor simti bine in ea, iar stapanii vor putea fi mai linistiti stiind ca micii lor prieteni nu vor face mizerie, nu se vor speria si, in plus, se afla in perfecta siguranta si confort pe tot parcursul calatoriilor mai scurte.

Spune-ti parerea!