Ingrijire caini Rase caini

Peruvian Inca Orchid – un caine calm si linistit, devotat membrilor familiei

  • Denumire: Peruvian Inca Orchid
  • Origine: Peru
  • Talie: Medie
  • Categoria rasei: Hound
  • Speranta de viata:  11 – 12 ani
  • Temperament: Afectuos, energic, inteligent, nobil, protector, alert
  • Inaltime si greutate: masculi/femele: 25 – 65 cm; masculi/femele 4 – 25 kg
  • Culori: negru, maro, gri, alb, roz, maron
  • Promotii hrana si accesorii pentru cainele tau

Prezentare rasa caini Peruvian Inca Orchid

Peru este un caine fara par, numit Inca hairless, de talie mai mica, cu pielea similara cu cea a elefantului. Dintii sai sunt lungi, musculatura puternica, coada arcuita in sus. Este un caine usor de iubit.

Promotii excelente la hrana caini, medicamente si accesorii gasesti la eMAGpentruanimale si PetMArt.

Personalitate si temperament

Este un caine energic si alert, inteligent, ganditor independent, protector al familiei si devotat; la varsta maturitatii Peruvian Inca Orchid este un caine calm si linistit, devotat membrilor familiei.

Temperamentul este influentat de o serie de factori, intre care ereditatea, antrenamentul, socializarea. Cateii cu temperamente pozitive vor fi curiosi, dispusi sa se apropie de oameni si sa fie imbratisati.

Ca fiecare caine, Peruvian Inca Orchid are nevoie de socializare timpurie si expunere la cat mai multe categorii de persoane, panorame, sunete si experiente – atunci cand este tanar. Socializarea ajuta catelul sa se dezvolte armonios.

Hranire caini Peruvian Inca Orchid

Cantitatea de hrana administrata cainelui tau este in functie de talie, varsta, conformatie fizica, metabolism si nivelul de activitate. Fiecare caine are nevoi individuale, necesarul de hrana difera de la individ la individ. Calitatea hranei pentru caini face diferenta in viata cainelui.

Calitatea hranei face diferenta in viata cainelui. Hrana superpremium pentru cainele tau se gaseste la preturi foarte bune la eMAG sau pentruanimale.

Peruvian Inca Orchid se va mentine in forma daca este hranit de doua ori pe zi, masurat, si hrana caini nu se va tine la discretie. Mijlocul cainelui trebuie sa fie vizibil iar coastele trebuie simtite in momentul palparii, dedesubtul unui strat de muschi. In cazul in care coastele cainelui sunt acoperite de grasime, trebuie urmata o dieta.

Spune-ti parerea!