Ingrijire caini Rase caini

Perro de Presa Canario – un caine de paza solid si impunator

  • Denumire: Perro de Presa Canario
  • Origine: Canary Islands, Spain
  • Talie: Mare
  • Categoria rasei: Caini de serviciu
  • Speranta de viata: 9 – 11 ani
  • Temperament: Prietenos, dominator, calm, suspicios, cu vointa puternica
  • Inaltime si greutate: masculi: 60 – 65 cm, femele: 56 – 61 cm; masculi kg, femele kg
  • Culori: Negru, cafeniu, rosu tigrat, argintiu cafeniu, rosu cafeniu, tigrat
  • Promotii hrana si accesorii pentru cainele tau

Prezentare rase caini Perro de Presa Canario

Presa Canario este un caine de talie moderata, o constructie puternica, cu parul scurt. Urechile sunt situate chiar deasupra ochilor, capul este masiv si de forma cubica. Corpul sau este mai lung decat inaltimea, cu un piept mare si puternic. Pielea este groasa si elastica. Coada este groasa la baza si subtire catre varf.  Impresia generala pe care o da Perro de Presa Canario este aceea a unui caine de paza solid si impunator.

Promotii excelente la hrana caini, medicamente si accesorii gasesti la eMAGpentruanimale si PetMArt.

Personalitate si temperament

Principalele caracteristici care descriu cainele Prea sunt acelea ale unui caine care stie sa isi protejeze turma, familia si casa. Aceste sarcini presupun agilitate, curaj, un cap masiv si picioare si labe puternice. Pe de alta parte, Presa este si un caine afectuos, docil si ascultator fata de proprietarul si familia sa, fiind suspiciosi fata de straini si agresivi fata de alti caini.

Temperamentul este influentat de o serie de factori, intre care ereditatea, antrenamentul, socializarea. Cateii cu temperamente pozitive vor fi curiosi, dispusi sa se apropie de oameni si sa fie imbratisati.

Ca fiecare caine, Presa are nevoie de socializare timpurie si expunere la cat mai multe categorii de persoane, panorame, sunete si experiente – atunci cand este tanar. Socializarea ajuta catelul sa se dezvolte armonios.

Hranire Perro de Presa Canario

Cantitatea de hrana administrata cainelui tau este in functie de talie, varsta, conformatie fizica, metabolism si nivelul de activitate. Fiecare caine are nevoi individuale, necesarul de hrana difera de la individ la individ. Calitatea hranei face diferenta in viata cainelui.

Calitatea hranei face diferenta in viata cainelui. Hrana superpremium pentru cainele tau se gaseste la preturi foarte bune la eMAG sau pentruanimale.

Perro de Presa Canario se va mentine in forma daca este hranit de doua ori pe zi, masurat, si hrana nu se va tine la discretie. Mijlocul cainelui trebuie sa fie vizibil iar coastele trebuie simtite in momentul palparii, dedesubtul unui strat de muschi. In cazul in care coastele cainelui sunt acoperite de grasime, trebuie urmata o dieta.

Spune-ti parerea!