Ingrijire caini

Hrana caini light pentru cainii cu tendinte de ingrasare

Posesorii de caini sunt, in general, foarte preocupati de starea de sanatate si confort a companionilor. O data cu cresterea animalului si hrana caini comporta schimbari pentru a-i asigura toti nutrientii de care are nevoie pentru dezvoltarea sanatoasa dari si pentru a avea tot necesarul energetic pe care-l consuma zilnic.

Cele mai cunoscute branduri de hrana pentru caini, in principal cei care promoveaza gamele superpremium, precum Hill’s si Royal Canin, ofera spre comercializare hrana caini bine targetata atata pe nevoi, dar si pe tipul de caine, varsta, talie etc.

[mks_button size=”medium” title=”Promotii la hrana caini light de la Hill’s” style=”squared” url=”http://profitshare.ro/l/1478380″ target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=””]

Daca in cazul cateilor hrana este una delicata, dar foarte bogata, vorbind aici de catelusi foarte energici, care au nevoie de mai multe proteine, in cazul cainilor adulti hrana tinde sa devina mult mai specializata deoarece pe langa nevoia naturala de hranire acesti caini se confrunta, de obicei, cu multe alte probleme.

Una dintre cele mai des intalnite probleme la cainii adulti este tendinta de ingrasare. Greselile intalnite in nutritita cainilor adulti duc spre o ingrasare rapida ceea ce va aduce, in mod direct, o serie de alte probleme de sanatate: o inima mai slabita, probleme la rinichi, ficat etc. Greseala de care spuneam consta in faptul ca avand un caine adult, crescatorii tind sa le ofere mai multa mancare, mergeand pe ideea “este mare acum, are nevoie de mai multa hrana”. O idee ce s-a dovedit a fi falsa, consumurile de hrana estimate de specialisti demonstrand faptul ca hranirea unui caine adult trebuie tratata cu echilibru. In plus, la acesti caini se impune folosirea unor game de hrana pentru animale dedicate, palatabile, dar si capabile sa sustina efortul zilnic al cainelui fara insa a-i provoca probleme de sanatate ulterioare.

[mks_button size=”medium” title=”Vezi aici mai multe oferte de hrana caini light” style=”squared” url=”//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=32a6cdf55&redirect_to=http://pentruanimale.ro/produse?c=light” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=””]

Hrana pentru caini light este un sortiment dedicat cainilor adulti mai putin activi, castrati, sau in orice alta conditie care duce la supraponderabilitate. Aceasta gama de hrana caini poate fi achizitionata din orice magazin sau pet shop online, fara restrictii, fiind o hrana ce nu face parte din categoria dietelor veterinare, pentru care avem nevoie de recomandarea expresa a unui medic veterinar.

Hrana caini light va va fi recomandata de un medic veterinar in urma unui consult general, mai ales atunci cand se observa tendinte de ingrasare ale catelului dumneavoastra. Ca si sfat general, incercati sa hraniti cainele cu hrana caini light de calitate pentru a va asigura ca nu ajungeti cu hranirea in cealalta extrema. O hrana caini light mai slaba calitativ poate duce la alte probleme, prin faptul ca o cantitate administrata nu poate sustine tot necesarul si efortul pe care cainele trebuie sa-l faca zilnic.

[mks_button size=”medium” title=”Promotii la hrana caini light de la Royal Canin” style=”squared” url=”http://profitshare.ro/l/1478392″ target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=””]

Achizitionand hrana caini dintr-un pet shop online va puteti bucura de promotiile pe care fiecare magazin la organizeaza periodic. De exemplu, pentru tema tratata in acest articol noi am gasit aici o buna oferta pentru hrana caini light Hill’s. Hill’s este un brand recunoscut pentru faptul ca este foarte atent cu cainii adulti, peste 150 de medici veterinari lucreaza si contribuie efectiv la realizarea retetelor de hrana pentru animale.

Spune-ti parerea!