Rase caini

American English Coonhound – un caine dinamic si vesel

  • Denumire: American English Coonhound
  • Origine: Statele Unite
  • Talie:  mare
  • Categoria rasei: Hound Dog
  • Speranta de viata: 10-12 ani
  • Temperament: Sentimental, increzator, vigilent, neinfricat, loial.
  • Inaltime si greutate: masculi: 61-66 cm, femele: 58-63 cm; masculi 18-29 kg
  • Culori: alb albastru, rosu alb
  • Promotii excelente la hrana si accesorii pentru caini

Prezentare American English Coonhound

Cainele American English Coonhound descinde din rasele franceze si irlandeze aduse in America. Era utilizat in vanatorile de vulpi ziua si vantorile de ratoni noaptea. Primii caini Coonhounds nu erau foarte utili pentru standardele vanatoresti americane din cauza inabilitatii de aurmari prada in copac. Din acest motiv, rasa Coonhound a fost incrucisata cu Bloodhound pentru a spori abilitatea de urmarire dupa miros. Astazi, cainele American English Coonhound este utilizat pentru a urmari si a vana ratoni, oposumi, pume, cerbi, mistreti si ursi.

American English CoonhoundDescendent din rasa English Foxhound, acest caine de vanatoare este cunoscut pentru viteza, rezistenta si vocalitate. Cainele American English Coonhound musca si latra, de asemenea, astfel incat nu va fi o alegere buna in cazul in care ai vecini prin preajma. Are nevoie de mult exercitiu.

Cunoscut candva si sub numele de Virginia Hound si adaptat pentru vanatoare pe teren accidentat cainele American English Coonhound este renumit pentru viteza si rezistenta sa. Daca nu il vei folosi pentru vanatoare ofere-i acestui caine de competitie ult exercitiu in fiecare zi, pentru a-l impiedica sa devina frustrat si distrugator. Daca iti place sa alergi, iti va fi o buna companie.

[mks_button size=”medium” title=”Vezi aici promotii la hrana caini” style=”squared” url=”http://profitshare.ro/l/2906431″ target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

Personalitate si temperament

Cainele American English Coonhound este deseori considerat ca un bun atlet. Se misca fara efort si dau dovada demulta rezistenta, vigoare si forta. Este capabil de o viteza extraordinara, este usor adaptabil si are un spirit foarte competitiv. Este sentimental, increzator, vigilent, neinfricat si loial, exuberant si energic. Aceasta rasa se simte cel mai bine in colectivitate, decat in solitudine. Se intelege bine cu copii mai mari respectuosi si cu alte animale de companie cu care creste impreuna.

Antrenament

Cainele din rasa American English Coonhound are nevoie de socializare timpurie. Nu raspunde la metodele aspre si dure. Dresajul trebuie facut cu fermitate, corectitudine, rabdare si regularitate. Cainele American English Coonhound breed exceleaza in performanta, conformare si teste de teren. Nu este recomandat pentru vietuirea in apartament sau pentru oras. Au nevoie de un cadru rural, alaturi de un proprietar activ. In cazul i care se vor plictisi, vor latra continuu si vor deveni distrugatori.

Ingrijire American English Coonhound

Perierea se face cu o perie ferma. Baia trebuie facuta cand este absolut necesar. Este importanta verificarea urechilor si labelor pentru indepartarea reziduurilor. Cainii din aceasta rasa sunt predispusi la displazie de sold.

Ai un caine de companie? Felicitari! Daca si tu cauti sa-l ingrijesti cu atentie, stii probabil ca online poti gasi oferte excelente la hrana caini si accesorii. Avem si cateva recomandari pentru tine, magazine online foarte bune din care poti comanda cu incredere: eMAG, pentruanimale si PetMArt.

Spune-ti parerea!