Ingrijire caini Rase caini

Large Munsterlander – un caine de vanatoare versatil

  • Denumire: Large Munsterlander
  • Origine: Germania
  • Talie: Mare
  • Categoria rasei: Caini de vanatoare
  • Speranta de viata: 10 – 11 ani
  • Temperament: Energic, ascultator, usor de dresat, afectuos, loial, de incredere
  • Inaltime si greutate: masculi: 60 – 65 cm, femele: 58 – 63 cm; masculi kg, femele kg
  • Culori: albastru, alb – negru
  • Promotii hrana si accesorii pentru cainele tau

Prezentare rasa caini Large Munsterlander

Un caine de vanatoare versatil, renumit in special pentru abilitatea lui de a localiza si a aduce vanatul doborat. Large Munsterlander este un caine cu o infatisare eleganta si plina de noblete care iti da imediat impresia unei combinatii de putere si eleganta.

Promotii excelente la hrana caini, medicamente si accesorii gasesti la eMAGpentruanimale si PetMArt.

Personalitate si temperament

Este in primul rand un caine de vanatoare – acest caine trebuie sa fie usor de controlat si dresat, deoarece este un caine inteligent. Are un temperament activ, nu este nervos sau hiperactiv.

Temperamentul este influentat de o serie de factori, intre care ereditatea, antrenamentul, socializarea. Cateii cu temperamente pozitive vor fi curiosi, dispusi sa se apropie de oameni si sa fie imbratisati.

Ca fiecare caine, Large Munsterlander are nevoie de socializare timpurie si expunere la cat mai multe categorii de persoane, panorame, sunete si experiente – atunci cand este tanar. Socializarea ajuta catelul sa se dezvolte armonios.

Hranire caini Large Munsterlander

Cantitatea de hrana administrata cainelui tau este in functie de talie, varsta, conformatie fizica, metabolism si nivelul de activitate. Fiecare caine are nevoi individuale, necesarul de hrana caini difera de la individ la individ. Calitatea hranei face diferenta in viata cainelui.

Calitatea hranei face diferenta in viata cainelui. Hrana superpremium pentru cainele tau se gaseste la preturi foarte bune la eMAG sau pentruanimale.

Large Munsterlander se va mentine in forma daca este hranit de doua ori pe zi, masurat, si hrana nu se va tine la discretie. Mijlocul cainelui trebuie sa fie vizibil iar coastele trebuie simtite in momentul palparii, dedesubtul unui strat de muschi. In cazul in care coastele cainelui sunt acoperite de grasime, trebuie urmata o dieta.

Spune-ti parerea!