Promotii

Animalele de companie din casa ta

Ai un animal de companie in casa? Inseamna, fara indoiala, ca esti un iubitor al animalelor de companie „practicant”. Si chiar daca nu esti practicant, adica sa nu ai un animal de companie in casa, trebuie sa iti placa niste catelusi si niste pisicute, cel putin ca decor, desenate pe pernute, animalute din plus, sau diverse piese de decor sau de uz casnic ca cele de aici.

Mie, de exemplu, mi-a placut opritorul de usa Fancy Cat, lampa de masa Cherie Le Chat si setul de cosuri de depozitare Pirate Dog.

cos-pisiciIn cazul in care ai o pisicuta in casa, cosuletul pentru pisici Navy Times nu numai ca este confortabil si atractiv pentru pisicute, dar constituie si un obiect dragut de decor.

De asemenea, daca ai un caine ca animal de companie, ii poti achizitiona un bol cu care sa fie intr-adevar prieten.

Toate produsele prezentate mai sus sunt recomandate din magazinul online Vivre si au reduceri importante. de aceea vi le si supunem atentiei. Nu de putine ori, iubitorii animalelor de companie au tendinta de a se inconjura de obiecte care sa le intretina pasiunea pentru animalute. Aceasta este si justificarea acestui articol.

Spune-ti parerea!