Termeni si conditii

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

CONDIŢII PENTRU VÂNZĂRI ONLINE PE WEBSITE-UL 4pede.ro

Termenii și condițiile generale de comercializare sunt valabile pentru vânzările de Produse, astfel cum vor fi definite mai jos, în mediul online în România, iar platforma de vânzare este operată direct de Net Shape S.R.L. („Net Shape”).

Aceste termeni și condiţii sunt guvernate de către Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative („OUG 34/2014”) urmând a se aplica exclusiv operațiunilor de comercializare la distanță prin mijloace electronice, astfel cum acestea sunt definite prin Ordonanţa Guvernului nr. 85 din 19 august 2004 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă privind serviciile financiare („OG 85/2004”).

Definiții

În lumina acestor Termeni şi condiții de comercializare, se va citi:
„Consumator” – orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații, care acționează în scopuri din afara activității sale comerciale, industriale sau de producție, artizanale ori liberale. Produsele (definite mai jos) nu vor fi comercializate către minori. Produsele pot fi destinate minorilor doar dacă acestea sunt achizitionate de către un adult. Deși nu se vor include în această categorie, pot achiziționa Produse şi persoanele juridice (care achiziţionează Produse în scop comercial/profesional, precum și în alte scopuri).

„Cumpărător” – orice Consumator sau orice persoană juridică legal constituită potrivit legii care încheie un Contract cu Net Shape (astfel cum acest termen este definit mai jos). Fiecare Cumpărător va primi un nume de utilizator şi o parolă pe care le va folosi pentru identificare. Parolele trebuie să rămână secrete, acestea vor fi cunoscute numai de Cumpărătorul care primeşte e-mailul.

„Produs” – orice bun mobil corporal menționat în Comandă compus ca un ansamblu de elemente remise Cumpărătorului (cu titlu de exemplu, se vor considera incluse în acest ansamblu echipamentul electronic/electrocasnic, accesoriile la acesta, consumabile, manualul de utilizare, sistemul de protecție la transport și de stocare primar, secundar, terțiar al Produsului).

„Comandă” – formă de comunicare prin mijloace la distanţă între Net Shape și Cumpărător prin care Cumpărătorul emite o cerere de cumpărare către Net Shape.

„Contract” – orice Comandă confirmată de către Net Shape cu privire la disponibilitatea Net Shape de a livra Produsul în cantitatea şi preţul afişat.

„Vânzătorul” / „Net Shape” – Net Shape S.R.L., Str. Arad nr. 31, Sector 1, Bucureşti, România.

Date de identificare Vânzător

• NET SHAPE S.R.L.
• Adresă: Str. Arad nr. 31, Sector 1, Bucureşti, România
• E-mail: office@4pede.ro
• Telefon: 031-401-65-54
• Fax: 031 401 65 55
• CUI: RO17867407
• Număr de ordine în Registrul Comerţului: J40/14051/2005
• Bancă şi cont: ING Bank Cont: RO27INGB0000999905942548[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]